Basic needs rijmt ook op hoge kwaliteit

Medische interieurs: ze stellen hogere eisen dan private ruimtes. Functionaliteit, ergonomie en hygiëne zijn een absolute basisvoorwaarde. Benemed vult vlot uw ‘Basic needs’ in voor de inrichting van uw groepspraktijk of wachtpost. Maar we gaan verder: ook in uw werkomgeving wenst u esthe­tiek, gezelligheid, comfort.

Uw meubels, kasten, wachtzaal, de onthaalbalie, uw kabinet, uw adminis­tratieve en behandelingsruimtes: Benemed legt het fundament voor uw totaalinrichting.

Dit doen we met kantoor­meubilair en ergonomische kasten die u modulair aanpast aan uw specifieke ruimtes en behoeften. Maar evenzeer met het kleuraccent dat in lijn ligt met uw huisstijl.

Van kast tot totaalproject: één adres! Benemed!

Uw werkomgeving verdient het!

Een kast voor uw dossiers of om medisch materiaal op te
bergen? Een ladenblok die u snel dichterbij kunt rollen? Een
balie die uw patiënten een warm welkom biedt? U breidt
onze Basic Needs ontwerpen uit, net zoals u dat wilt. Mo­
dulair. Zodat het altijd bij u past: ruimtelijk, esthetisch én or­
ganisatorisch. Kortom: het ideale medische meubilair voor uw ‘basic needs’.

Het standaardassortiment uit deze brochure is snel leverbaar en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De reden? Onze productbibliotheek is klaar. Ons machinepark staat ingesteld op vaste modules. Ontwerp, productie­ voorbereiding … zijn niet meer nodig.


“Traditie in innovatie”

Benemed is een onderdeel van de Beneens-groep met drie generaties ervaring in bouw, interieurinrichting en meubilair.

Dankzij een 360°­kijk op interieur ontwikkelde Benemed een assortiment dat sterk inspeelt op de interieurbehoeften van medisch professionals. Dit modulaire aanbod aan hoogkwalitatieve en scherp  geprijsde ontwerpen kreeg de naam Benemed ‘Basic Needs’. Ze vormen de ideale start voor de verdere totaalinrichting van groepspraktijken en wachtposten.

www.beneens.be